ХІ ОБЛАСНА СПАРТАКІАДА СЕРЕД ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

14-15 вересня 2023 року проводилась ХІ обласна спартакіада серед працівників освіти – членів Одеської Обласної організації Профспілки працівників світи і науки України у 2023 році.
Змагання проходили на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Знамя» та навчально-оздоровчого спортивного комплексу ОНТУ у трьох видах спорту: волейбол, шахи та настільний теніс.
Наш університет вперше приймав участь у таких змаганнях. Всього два ЗВО м. Одеси подали заявки на участь: ОНТУ та ОНЕУ. Наш університет приймав участь у змаганнях з волейболу та шахів.
Збірній команді з волейболу (ст. викладач кафедри ФК та С Валерій Гончарук, доцент кафедри ТОЗВ Ганна Гончарук, доцент кафедри ПО та ЕМ Ігор Безбах, асистент кафедри ТВ та СА Ольга Петькова , провідний інженер- програміст Василь Лукащук, викладач фіз. культури ВСП ФКПАІТ ОНТУ Пєгусова Лілія та викладачі ВСП ФКНТІІСОНТУ: Олександра Акрабова та Дмитро Федоркан) важко було змагатися зі збірними командами міст Одеської області, до складу яких увійшли професійні гравці. Команда програла, зробивші все можливе для перемоги.
Збірна команда ОНТУ з шахів, яку представляли: доцент кафедри фізичної культури та спорту Світлана Халайджі та керівник фізичного виховання ВСП ФКПАІТ ОНТУ Володимир Кірільонков діяла більш успішно. З 14 команд Світлана Халайджі посіла сьоме місце, а Володимир Кірільонков став четвертим.
Для першого разу це дуже гарний результат.
Бажаємо нашим викладачам-спортсменам здоров’я, подальших успіхів і досягнень, наснаги, вражаючих результатів та подальших перемог!