«Активний відпочинок – це здорово!»

Вже 14 років поспіль в академії проводиться Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді».
Традиційно, на другий день конференції учасники знайомляться з практичними навичками здорового способу життя: дізнаються про нові види спорту, знайомляться з основами туризму, приймають участь у туристичному переході уздовж берега моря.
Не зважаючи на карантинні обмеження, цей рік не став винятком. На другий день вдруге проводилась спортивно- інтелектуальна гра КВЕСТ «Активний відпочинок – це здорово!».
КВЕСТ проходив у парку облради. У грі приймали участь збірні команди всіх факультетів. Кожна команда повинна була знайти 7 локацій у заданому на карті порядку, та швидко та якісно виконати спортивно-розважальні завдання. Всі завдання пов’язані зі здоровим способом життя, з фізичною культурою та спортом.
Об’єднавши зусилля, всі учасники пройшли запропоновані конкурси-випробування: «Стрілець», «Гамак для м’яча», «Шиворіт-навивиріт», «Переправа», «Стрибунець», «Швидкий арбуз», «Веселі кульки».
Згідно підсумків оцінювання КВЕСТу «Активний відпочинок – це здорово!» переможцями стала збірна команда факультету Менеджменту, маркетингу і логістики, ІІ місце посіла збірна команда факультету Нафти, газу та екології, ІІІ – збірна команда факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу . Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами.
Всі команди-учасниці зарекомендували себе дружніми, організованими, проявили свою творчість, креативність, критичне мислення, вміння продуктивно працювати в команді та знаходити компроміси для досягнення загальної мети.
А головне – всі учасники КВЕСТу «Активний відпочинок – це здорово!» отримали позитивні емоції та заряд бадьорості!